" class="part-icon-bars">

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya

Fase 4 de 4
Fase 4. Sessions de Retorn 01-04-2022 - 31-05-2022
Veure les fases

B1_17_Reutilització de l’aigua regenerada

18/01/2021 13:06  
Acceptades

Nova proposta. La línia de la regeneració és una línia clau, que totes les EDAR (Estacions Depuradores d’Aigües Residuals) tinguin ERA (Estació de Regeneració d’Aigües), tenint present els recursos disponibles. Plantejar-se una ERA al Besòs suposa disposar d’una font de garantia molt important. En aquest sentit, plantejar una osmosis al Besòs com es planteja a la Tordera podria ser molt interessant. Si bé es reconeix que a nivell sanitari encara estem lluny, es considera que s’hi pot arribar, i cal començar a estudiar-ho perquè l’aigua sigui el més potable possible utilitzant la tecnologia que sigui necessària (osmosis).

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

L'impuls a l'ERA requereix que hi hagi usuaris potencials d'aigua reutilitzada que alliberin recursos al medi. El Besòs és un dels casos on es dona aquesta condició.

Trobades relacionades:

TAULA 2. Abastament i recursos hídrics (BARCELONA 1)
17 Desembre 2020
19:00 - 21:30

Taller en línia per treballar les propostes sobre "Garantia d'abastament, eficiència, estalvi i consum" en l'àmbit de BARCELONA 1.

L'àmbit BARCELONA 1 inclou conques de la Tordera, el Besòs i les rieres del pla de Barcelona i del Maresme. 


Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió

Documents de referència per a la consulta prèvia al taller:


Referència: II-PROP-2021-01-80264
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3016/proposals/80264/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3016/proposals/80264/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

B117Reutilització de l’aigua regenerada és un procés d'utilització de l'aigua regenerada per regar cultius agrícoles posterdle o altres finalitats. Tot i que l'aigua recuperada no conté prou nutrients perquè les plantes creixin, encara es pot flagle utilitzar per al reg. Per exemple, l'aigua recuperada es pot utilitzar per regar arbres fruiters i camps de cultiu. També es pot utilitzar per a tancs de peixos, banys d'ocells i altres finalitats decoratives.

Estic molt d'acord amb la teva opinió. La línia de regeneració és una cadena important, que totes les EDAR (Estacions Depuradores d'Aigües Residuals) tenen una ERA (Estació de Regeneració d'Aigües), tenint en compte els recursos disponibles. Article molt bo i interessant, quordle moviedle. Gràcies per compartir aquest útil article.

The information you have posted is very useful.
cuphead

Editat

A very meaningful event, I hope everything will go well https://run3sonline.com

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...