" class="part-icon-bars">

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya

Fase 4 de 4
Fase 4. Sessions de Retorn 01/04/2022 - 31/05/2022
Fases del procés
Acceptades

Nova proposta. Vetllar per a que la reutilització d’aigües no repercuteixi en un increment de nitrats, i que es coneguin bé les característiques de l'aigua que s’reutilitza. És a dir, en la zona del Baix Llobregat, on hi ha una població important i molta aigua que es pot reutilitzar, cal tenir en compte que la carrega de sal, de fòsfor, de nitrats en aquestes aigües és bastant més alta que la que baixa pel riu. Per tant, caldria avaluar molt bé els efectes d'aquesta aigua sobre els nivells de nitrat.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La qualitat de l’aigua regenerada és un dels elements més estrictes que s’estableixen i es te en compte la qualitat d’aigua d’origen per a cada zona que determina el seu tractament.

Trobades relacionades:

TAULA 4. Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes (BARCELONA 2)
04 Març 2021
18:00 - 20:30
Taller en línia per treballar les propostes sobre "Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes" en l'àmbit de BARCELONA 2. Conques d’El Foix i el Llobregat i les rieres d’El Prat de Llobregat i el Garraf Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió. Documents de referència per a la consulta prèvia al taller: Esborrany Pla de Mesures Taula 4 Esborrany de Pla de Gestió Taula 4.
Referència: II-PROP-2022-04-83819
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3054/proposals/83819/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3054/proposals/83819/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots