" class="part-icon-bars">

Acreditació oficial del coneixement del català

Projecte d’Ordre sobre els títols, diplomes i certificats que acrediten de manera oficial el coneixement del català

Phase 1 of 2
Introduction 15/05/2024 - 15/06/2024
Process phases

Per centrar les aportacions de la ciutadania es formulen les següents preguntes:

  1. Quins requisits considereu que caldria exigir perquè un títol, diploma o certificat amb què es pugui acreditar el coneixement de català sigui considerat equivalent als certificats expedits d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües?
  2. Coneixeu algun títol, diploma o certificat no inclòs en l’Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística (DOGC núm. 5511, de 23/11/2009) que, per la seva solvència, s’hagi de considerar equivalent als certificats expedits d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües?
  3. Coneixeu algun títol, diploma o certificat inclòs en l’Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística que actualment no s’hi hauria de considerar equivalent?
  4. Heu tingut algun problema a l’hora d’acreditar els vostres coneixements de català mitjançant títols, diplomes i certificats relatius al coneixement del català per part de la població adulta (és a dir, mitjançant títols, diplomes i certificats que no siguin els títols de graduat escolar (EGB), tècnic auxiliar (FP1), graduat en educació secundària (ESO), batxiller (BUP i LOGSE), tècnic especialista (FP2), etc.)?
  5. Considereu que hi ha altres aspectes que l’Administració de la Generalitat hauria de tenir en compte per determinar quins títols, diplomes o certificats acrediten els coneixements de català d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües?

The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.

Status
Origin
Curs d'extensió universitària Bases per a la correcció i la supervisió de textos orals i...
Proposo equiparar els certificats de llenguatge específic (com ara, el certificat de llenguatge...
  • Created at
    13/06/2024
  • 0
  • Comments count: 0
Proposo que s'habiliti el diploma del Postgrau de didàctica de la llengua catalana per a adults,...
  • Created at
    13/06/2024
  • 0
  • Comments count: 0