Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Vins Vinents – Debat i reflexió estratègica per al futur del sector de la vinya i el vi a Catalunya

#vinsvinents Espai de cocreació amb diferents agents per debatre els principals reptes del sector vitivinícola de Catalunya en el marc 2020 – 2030

Phase 3 of 3
Fase 3. Presentació proposta de conclusions i recomanacions 11/12/2020 - 11/01/2021
Process phases

Jornada oberta Grup I - Organització del sector

Avatar: Official meeting Official meeting
27/02/2020 11:03  
09 March 2020
10:00 - 15:00
Reference: II-MEET-2020-02-306
Version number 3 (of 3) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/vinsvinents/f/2808/meetings/306/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/vinsvinents/f/2808/meetings/306/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, de Codorníu Raventós, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat

Vilafranca del Penedès
Amàlia Soler, 29
The Wine Business School (antiga Enològica)

PROGRAMA

8:45 - ACREDITACIONS  [ 10:00 - 10:00]

9:15h - Benvinguda  [ 10:00 - 10:00]

A càrrec del director general de l'INCAVI, Salvador Puig

9:15h - Experiències exteriors: França, Itàlia, Rioja   [ 10:00 - 10:00]

  • Fabrice Rieu, elaborador i vicepresident de Vins de Rosselló
  • Eugenio Pomarici, professor Universitat de Pàdova
  • Emilio Barco, professor Universitat de la Rioja

11h - Pausa cafè  [ 10:00 - 10:00]

11:30h - Experiències d'organitzacions catalanes a l'exterior  [ 10:00 - 10:00]

  • Ramon Raventós, de Raventós Codorníu
  • Josep Maria Pujol - Busquets, de Celler Alta Alella
  • Jesus Mora, coordinador general Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles

13h - Taula rodona amb tots els ponents i torn de preguntes del públic assistent.   [ 10:00 - 10:00]

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings