Información sobre las cookies utilizadas en la página web
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para mejorar el rendimiento y el contenido del mismo. Las cookies nos permiten ofrecer una experiencia de usuario y unos contenidos más personalizados desde nuestros canales de redes sociales.
" class="part-icon-bars">

Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural de l'Alt Pirineu

#CETSAltPirineu Espai de participació per al desenvolupament del Dossier de la Candidatura a EUROPARC (Fase I)

Sessió informativa de la Fase II d'acreditació d'empreses del territori a Llavorsí

Avatar: Encuentro oficial Encuentro oficial
03/01/2024 10:56   0 comentarios
21 noviembre 2023
17:00 - 19:00
Referencia: II-MEET-2024-01-1001
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/CETSAltPirineu/f/3619/meetings/1001/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/CETSAltPirineu/f/3619/meetings/1001/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

S'ha realitzat una sessió informativa de la Fase II adreçades a les empreses turístiques del territori interessades en iniciar l'acreditació de la CETS. Per facilitar la participació de les empreses s'ha realitzat aquesta sessió en horari de tarda a la seu del Parc Natural de l'Alt Pirineu i, una altra sessió, en horari de matí, a l'oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà a Sort.També hi havia prevista una sessió informativa a la Casa dels Parcs a la Seu d'Urgell però s'ha anul·lat per manca d'inscripció.

A la sessió informativa s'ha explicat en que consistirà la Fase II, els terminis de l'acreditació i s'ha fet una revisió general dels requisits mínims que caldrà que compleixin les empreses per poder-se acreditar.

Seu del Parc Natural de l'Alt Pirineu
Carrer de la Riba, 1, 25595 Llavorsí

Imágenes relacionadas

Cargando los comentarios ...

Cargando los comentarios ...

Necesitas habilitar todas las cookies para ver este contenido.

Cambiar la configuración de cookies