" class="part-icon-bars">

Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu Occidental Català

Taula per coordinar i crear sinergies d'accions de voluntariat en l’àmbit dels espais naturals protegits del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Ajuda

Són espais d'interlocució estable entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Tanca l'ajuda

Sobre aquesta assemblea

Espai permanent de coordinació entre les entitats que organitzen activitats de voluntariat en l’àmbit dels espais naturals protegits del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

La taula es va constituir formalment el 14 de juny de 2022.


Propòsit de l'acció

Els objectius generals de la Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu Occidental són:

  • Cercar complicitats i acords entre els òrgans gestors dels ENPE i les entitats membres per dur a terme accions de voluntariat ambiental.
  • Establir sinergies col·laboratives entre les pròpies entitats membres de la Taula (que puguin redundar en suport mutu durant l’execució d’accions de voluntariat o en l’impuls de projectes compartits).
  • Garantir que els programes i accions de voluntariat que promouen les entitats són coherents amb els objectius i les línies de gestió dels tres ENPE.
  • Fer seguiment de les actuacions relacionades amb el voluntariat que es vagin executant als 3 Parcs.  


Qui pot ser membre de la Taula?

  • Entitats sense ànim de lucre d’àmbit local o comarcal que duen a terme accions de voluntariat ambiental en l’àmbit d’algun dels tres Parcs.
  • Entitats de la mateixa tipologia que tinguin previst iniciar accions de voluntariat.
  • Entitats sense ànim de lucre d’abast provincial o nacional que duen a terme projectes i accions de voluntariat ambiental en l’àmbit dels tres Parcs. 
  • Altres tipologies d’entitats a considerar.
Organització interna

Podeu consultar tota la informació de la Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu Occidental al Document de Constitució i podeu contactar amb la secretaria tècnica (voluntariatpirineu@montanyanes.net) per qualsevol dubte.


Departament Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
Data de creació 14/06/2022
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2022-05-106

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/TaulaVAPirineu/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/TaulaVAPirineu/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>