Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can configure and accept the use of the cookies, and modify your consent options, at any time.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

2a trobada del Comitè de Profit

November
02
2021
  • Palau Robert
    Passeig de Gràcia 107, Barcelona
    Sala Cotxeres
  • 09:00 AM - 13:00 PM CET
Avatar: Official meeting Official meeting

Els objectius d'aquesta trobada van ser:

  • Fer els membres partícips de l’adhesió de Catalunya a dos projectes europeus sobre la prevenció de pèrdues i el malbaratament

  • Informar sobre l’inici de la consulta pública de l’avantprojecte de llei estatal de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari

  • Codissenyar una eina que reforci el treball en xarxa entre els agents implicats en la prevenció

  • Generar un espai de trobada i treball en xarxa entre els membres del Comitè

Acta de la 2a trobada de Comitè de Profit
Acta de la 2a trobada de Comitè de Profit
Download file

Meeting Minutes

En aquesta segona sessió del Comitè de Profit es volia donar continuïnat a la darrera trobada, on van sorgir nombroses propostes per continuar avançant des del Comitè en la prevenció de pèrdues i el malbaratament alimentari. És per això, que en aquesta nova trobada es van reprendre dos temes concrets: fer als membres del Comitè partícips de l’adhesió de Catalunya a dos projectes europeus sobre aquest tema i dedicar un espai a dissenyar conjuntament una eina que reforci el treball en xarxa.

Respecte al primer punt, es va tractar l’avantprojecte de llei estatal de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari i la recent consulta pública oberta pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, juntament amb dues ponències dels projectes europeus CircE i H2020 FoodRUs.

I pel que fa al segon punt, es va fer una dinàmica participativa amb l'objectiu d'idear una eina o mecanisme per maximitzar el treball en xarxa/sinèrgia entre els membres del comitè o els agents clau de l’aprofitament alimentari. A partir d'aquí van sorgir propostes d'eines de treball en xarxa i necessitats, detectades per part dels participants.

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share