Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Ajuda

Són espais d'interlocució estable entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Tanca l'ajuda

Sobre aquest consell de participació

Grup d’intercanvi i treball en xarxa d’entitats, empreses, centres de recerca i administració pública implicades en la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari a Catalunya. 

El grup es constitueix inicialment el 2017 impulsat per l’Agència de Residus de Catalunya en el marc del projecte europeu Ecowaste4food i s’ha anat consolidant com a espai d’intercanvi entre els agents en els últims anys. 

Dins del projecte Interreg Europe Ecowaste 4 food” (2017-2020), l’Agència de Residus de Catalunya va impulsar la creació del comitè estratègic de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris de Catalunya, per tal d’elaborar de manera coordinada el Pla d’acció per a la prevenció del malbaratament alimentari a Catalunya (2019-2020).  

La continuïtat del comitè més enllà del projecte europeu es va acordar a principis de 2021, donat que la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris és un tema plenament vigent impulsat per la Llei 3/2020 i que el comitè ha esdevingut un punt de trobada molt útil per als diversos agents implicats. 

El comitè de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, anomenat també Comitè de Profit, està format per agents clau provinents de l’administració pública, l’àmbit empresarial, la recerca i les universitats i les entitats socials i ambientals. L’Agència de Residus de Catalunya és l’entitat responsable de la seva dinamització. 

Els objectius del Comitè de Profit són: 

  • Generar valor a les organitzacions que en formen part a través de la seva activitat. 
  • Facilitar i difondre informació sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya i arreu. 
  • Promoure i facilitar l’intercanvi d’experiències, l’aprenentatge compartit i la creació de contactes entre les organitzacions membres. 
  • Donar visibilitat als projectes impulsats per les organitzacions membres en l’àmbit de treball. 
  • Promoure el treball conjunt a partir de metodologies d’agendes compartides. 
  • Ser un òrgan de debat i consultiu per analitzar i debatre les qüestions que estiguin relacionades amb la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya.

Accions Veure totes les propostes (35)

  • Creat el
    10/09/2022
  • Número de comentaris: 0
  • Creat el
    10/09/2022
  • Número de comentaris: 0
  • Creat el
    10/09/2022
  • Número de comentaris: 0
  • Creat el
    09/09/2022
  • Número de comentaris: 0
Veure totes les propostes (35)
Departament Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2022-02-100

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

35

Propostes

3

Trobades

14

Respostes

2

Comentaris

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes