Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Canvis a "Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"

Mode de vista de comparació:

Títol

  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}

Cos

  • +["

    Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

    La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

    Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

    Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

    Àmbit d'aplicació: distribució

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

    Pressupost aproximat: 4.000€

    "]
  • +["<p>Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.</p><p>La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.</p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)</p><p><strong>Altres agents implicats:</strong>&nbsp;ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:</strong>&nbsp;distribució</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats:</strong>&nbsp;nombre de guies elaborades</p><p><strong>Pressupost aproximat:&nbsp;</strong>4.000€</p>"]
Esborrats
Addicions
  • +["

    Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

    La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

    Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

    Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

    Àmbit d'aplicació: distribució

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

    Pressupost aproximat: 4.000€

    "]
Esborrats
Addicions
  • +["<p>Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.</p><p>La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.</p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)</p><p><strong>Altres agents implicats:</strong>&nbsp;ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:</strong>&nbsp;distribució</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats:</strong>&nbsp;nombre de guies elaborades</p><p><strong>Pressupost aproximat:&nbsp;</strong>4.000€</p>"]
Autoria de la versió
Avatar Secretaria del Comitè de Profit
Versió creada el 10/09/2022 12:13

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes