Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta està en curs.

Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)

Avatar: Secretaria del Comitè de Profit Secretaria del Comitè de Profit En curs

Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

Àmbit d'aplicació: distribució

Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

Pressupost aproximat: 4.000€

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir