Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.
La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.
Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista
Àmbit d'aplicació: distribució
Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades
Pressupost aproximat: 4.000€
Aquesta proposta està en curs.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...