" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)

10/09/2022 12:13  
En curs

Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

Àmbit d'aplicació: distribució

Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

Pressupost aproximat: 4.000€

Aquesta proposta està en curs.

0 Suports

Referència: II-PROP-2022-09-84755
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/f/3592/proposals/84755/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/f/3592/proposals/84755/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...