Fomentar el consum de fruita de producció integrada de Catalunya (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya)
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció del consum de fruita fresca en 35 establiments de Catalunya per posar en valor els aliments i donar a conèixer als consumidors els beneficis dels aliments produïts d’acord amb aquest sistema productiu.
La campanya es realitza en dues etapes. La primera a l’estiu (juliol i agost), en què els cultius d’estiu com préssec, nectarina, paraguaià, cirera, etc. tenen més presència i la segona a l’hivern (octubre i novembre), en què la poma i la pera són les referències que es trobaran al mercat.
La campanya en punt de venda s’acompanya d’una campanya de promoció en televisió amb la retransmissió de l’spot a TV3 i 8tv.
Responsable implementació: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Altres agents implicats: CCPI/Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC)
Àmbit d'aplicació: llars
Indicadors de seguiment i resultats:
Nombre de tallers: varis
Nombre de campanyes: 2 a l’any
Nombre d’organitzacions participants: varis
Pressupost aproximat: -
Observacions: promoció de consum de fruita fresca a les escoles a través de consells comarcals
Compartís