" class="part-icon-bars">

Delegació del Govern a Alemanya

Espai de participació per a la comunitat catalana a Alemanya

Ajuda

Són espais d'interlocució estable entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Tanca l'ajuda

Sobre aquesta assemblea

La Delegació del Govern a Alemanya obre aquest espai de Participa amb l'objectiu de fer més participativa la relació amb la comunitat catalana a Alemanya.

La plataforma Participa de la Generalitat és un espai pensat per a l'intercanvi de propostes, iniciatives, projectes, etc. Permet als i les participants compartir la seva opinió i contribuir a donar forma a projectes de tot tipus.

Propòsit de l'acció

Com a prova pilot la Delegació a Alemanya impulsa un qüestionari destinat a la comunitat catalana resident a Alemanya per conèixer amb detall els seus interessos pel que fa els temes de les sessions informatives que organitzem mensualment. El fet que la situació epidemiològica ens hagi portat a traslladar les sessions al format en línia ens ha permès ampliar el radi d'acció, de manera que ara tots i totes les catalanes residents a Alemanya tenen l'oportunitat d'assistir als actes. Aprofitant aquesta entrada de públic nou, la Delegació a Alemanya fa una crida a totes i tots els interessats a participar en el qüestionari, que ens permetrà conèixer les preferències temàtiques del nostre públic de cara a l'organització de sessions informatives a partir de la tardor d'aquest any.

Consells de participació

Accediu al qüestionari clicant la pestanya "QÜESTIONARIS" a la part superior d'aquesta pàgina.

La Del...

  • 14/06/2021
Grup promotor Delegació del Govern a Alemanya
Àrea municipal Alemanya
Qui participa Comunitat catalana resident a Alemanya
Què es decideix Activitats per a la comunitat catalana
Com es decideix qüestionaris
Departament Departament d'Acció Exterior i Unió Europea
Tipus de consell de participació Participativa
Data de creació 21/05/2021
Creat per Delegacio del Goven a Alemanya
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2021-03-73

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/delegacioalemanya/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/delegacioalemanya/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>