" class="part-icon-bars">

Mesa de la Bicicleta

Espai per a la deliberació entorn a la mobilitat sostenible

Ajuda

Són espais d'interlocució estable entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Tanca l'ajuda

Sobre aquesta assemblea

Espai per a la deliberació entorn a la mobilitat sostenible

El Govern de la Generalitat promou entre les seves actuacions de mobilitat sostenible la Mesa de la Bicicleta. És el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya qui acull des del 2007 les reunions de la Mesa de la Bicicleta, un grup per la participació de totes les organitzacions, federacions, associacions d’usuaris, empreses del sector i diverses entitats públiques com de la societat civil, vinculades al món de la bicicleta. 

La Mesa de la Bicicleta es reuneix cada 2-3 mesos amb l’objectiu d’abordar conjuntament la millora de les polítiques de promoció de l’ús de la bicicleta. En particular, entre altres aspectes, els relacionats amb la planificació, execució i senyalització de vies ciclistes, la normativa i regulació de l’ús de la bicicleta, la seguretat viària, la intermodalitat amb el transport públic i estudis específics sobre el sector. La Mesa de la Bicicleta ha impulsat diversos congressos adreçats a diversos camps que afecten el sector. Recentment el Departament de Territori i Sostenibilitat va rebre de la Mesa de la Bicicleta el mandat de portar a terme un cinquè Congrés, centrat en la mobilitat sostenible i el cicloturisme i les seves potencialitats com a motor econòmic, vinculat a una activitat respectuosa amb la natura i que permet la participació equilibrada de tot el territori català.

 

Contacte: provia.tes@gencat.cat

Grup promotor Departament de Territori i Sostenibilitat
Qui participa Entitats que promouen l'ús de la bicicleta, entitats que vetllen per la mobilitat i entitats que desenvolupen activitats a l'entorn de la bicileta
Departament Departament de Territori
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2017-10-5

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/mesa-bicicleta/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/mesa-bicicleta/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>