" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

Participa en configurar la nova estratègia de Desenvolupament Local 2021-2027 del GALP Costa Brava

Número d'adhesions0

El GALP (Grup d'Acció Local Pesquer) Costa Brava està treballant en l'Estratègia de Desenvolupament Local 2021-2027, que haurà de presentar el proper 31 de juliol. Les persones i entitats implicades (pesca professional i economia blava en general, comunitat científica, entitats de la societat civil, administracions públiques) podeu participar en alguna de les sessions que organitzen. Heu de tenir en compte que l'àmbit d'actuació que es dinamitzaran des d'aquest Grup d'Acció Local, son els municipis pesquers següents: Cadaqués, L'Escala, Llançà, Palamós, El Port de la Selva, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí - L'Estartit.

L'objectiu de les sessions és validar la nova estratègia amb el màxim nombre d'agents implicats. Us adjuntem l'enllaç per a que pugueu inscriure-us a una de les sessions.

El Departament d’Acció Climàtica proposa aquesta mesura per a la gestió sostenible de la pesca recreativa emprant els nous models de governança basats en la implicació dels principals actors afectats: el sector, la comunitat científica, la societat civil i l’Administració https://9apps.ooo/download/.

This proposal is made by the Department of Climate Action for the sustainable management of recreational fishing utilizing new governance models based on the participation of the key stakeholders https://thewikiinc.com/.

Quản lý tài chính thông minh:

Chỉ đặt cược số tiền mà bạn có thể afford to lose.
Chia nhỏ vốn cược và đặt cược vào nhiều trận đấu để giảm thiểu rủi ro.
Chi tiết: https://i9betviet.com/meo-ca-cuoc-bong-da/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...