" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

El litoral del Baix Empordà participa en el concurs de fotografia a instagram del projecte europeu MPa-ENGAGE

Número d'adhesions0

Aquests mesos d’agost i setembre de 2020, el projecte europeu Interreg-Med MPa-ENGAGE, en el que hi participen la Secretaria de Medi Ambient, l'Oficina de Canvi Climàtic i la subdirecció General de Biodiversitat i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, us proposa un concurs de fotografies a través del seu compte d'instagram per divulgar els valors de les Àrees Marines Protegides (AMP's) que hi participen: la del Parc Natural del Cap de Creus, #CapdeCreus, i l’espai marí de Natura 2000 Litoral del Baix Empordà, #N2000LitoralBaixEmporda

El concurs vol donar a conèixer aquestes AMPS, conscienciar sobre els efectes en el medi marí del canvi climàtic i sobre la necessitat d’adaptació de les activitats que s’hi desenvolupen.

El concurs

El concurs es desenvoluparà en una primera ronda en cada AMP dels socis del projecte, concretament a Catalunya al Parc Natural del Cap de Creus, #CapdeCreus, i l’espai marí de Natura 2000 Litoral del Baix Empordà, #N2000LitoralBaixEmporda.

Hi ha 4 categories de fotografies: valors naturals, impactes, accions, i Meditarrani antic. Els guanyadors locals de les 4 categories entraran en una segona ronda internacional del concurs, amb un nou jurat internacional que escollirà les millors fotografies de la mediterrània de cada categoria. S’establiran premis per al concurs local i premis per al concurs internacional, i totes les fotografies guanyadores seran susceptibles de participar en una exposició final el juny 2022 sobre els efectes del canvi climàtic a la regió Mediterrània.

Com concursar

Cal que cada participant segueixi el projecte a Instagram i etiqueti les fotografies amb el nom del projecte @MPAengage, entre l'1 agost i el 30 setembre 2020. També caldrà especificar a quina categoria es vol participar:

  • #ValueMPA
  • #ImpactMPA
  • #ActionMPA
  • #OldMPA

i indicar l'AMP a què pertany la fotografia: #CapdeCreus o #N2000LitoralBaixEmporda.

Així mateix han de fer una breu descripció del que surt a la fotografia.

Totes les instruccions del concurs en les diferents llengües de les regions participants es podran trobar a la pàgina web del projecte.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...