" class="part-icon-bars">

Anteproyecto de ley del procedimiento administrativo y del régimen jurídico de las administraciones públicas Cataluña

Consulta pública previa a la elaboración de la ley del procedimiento administrativo y del régimen jurídico de las administraciones públicas Cataluña

Fase 2 de 2
Retorno 22/03/2022 - 22/04/2022
Fases del proceso

Apostem decididament per la mediació de conflictes i no deixem ningú enrere

18/03/2022 20:13  
En evaluación

No podem desconèixer que no tothom té accés a internet i a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i ens sembla important demanar al legislador que això sempre ho tingui ben present.

D'altra banda, defensem una previsió ample de supòsits en els quals es contempli la mediació de conflictes com a mecanisme útil, també en els procediments administratius.

Veure el text adjunt.


Esta propuesta está en evaluación porque:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

Lista de adhesiones

Número de adhesiones1

Referencia: II-PROP-2022-03-83609
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/AVL-Procediment/f/3422/proposals/83609/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/AVL-Procediment/f/3422/proposals/83609/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imágenes relacionadas

Comentarios más votados

0 a favor (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Crec que aquesta mesura s'aplicarà al màxim i molt eficaç https://vampire-survivors.io

Ram Cars is the best racing game today: https://cookieclicker.one/ram-cars

Really good article and very rewarding! Thank you for sharing them with me and everyone. Have a good time with https://wordleunlimited.one online.

Among these, the Delta Executor, https://deltaexecutor.vn/ also known as Delta X, emerges as one of the latest and most potent options available.

This approach can help resolve differences and https://infinitecraftonline.io promote agreed solutions in a wide range of contexts.

I don't think you're wrong, but in reality there are very few people who are that rational. I think you all need her https://www.sexdolltech.com/product/ridmii-final-fantasy-vii-tifa-sex-doll-tpe-bodysilicone-head/ to help calm everyone's restless hearts a bit

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...