" class="part-icon-bars">

Modificació del Decret admissió a centres

Consulta prèvia a la modificació del Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s'estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics

Fase 2 de 2
Retorn 14/11/2018 - 14/01/2019
Fases del procés

En contra la perpetuació de les desigualtats socials dels alumnes en l'accés a l'educació pública

07/11/2018 10:50  
Tenir en compte els arguments del Síndic de Greuges a la resposta a la queixa Q-02023/2017 per discriminació per criteri complementari per a l'admissió d'alumnat que atorga 5 punts si els tutors han estat escolaritzats al centre al qual presenta la sol·licitud. En resum, demostra que: És una discriminació per raó de naixença, prohibida per la Llei d’educació de Catalunya (art. 47.7.) i comporta possibles efectes negatius en l’equitat del procés d’admissió al sistema educatiu.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2018-11-75328

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Admissioacentres/f/2328/proposals/75328/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Admissioacentres/f/2328/proposals/75328/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

member-avatar laia

A favor  Maria, ja veus la de pares que han sortit defensant el dret hereditari d'anar a una escola... Ni que fossin de la noblesa... Jo no tinc fills, però vull que els meus impostos facin una escola amb igualtat d'oportunitats, cosa que avui en dia no és així... No pot ser que fins i tot els centres concertats depenguin del lloc de residència (ex: col•legi Montserrat).

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

El mateix amb els punts de residència, discrimina el poder adquisitiu dels pares. Ens oblidem de les criatures però les marquem amb 1000 etiquetes.

A favor  

Maria, ja veus la de pares que han sortit defensant el dret hereditari d'anar a una escola... Ni que fossin de la noblesa... Jo no tinc fills, però vull que els meus impostos facin una escola amb igualtat d'oportunitats, cosa que avui en dia no és així... No pot ser que fins i tot els centres concertats depenguin del lloc de residència (ex: col•legi Montserrat).

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...