" class="part-icon-bars">

Modificació del Decret admissió a centres

Consulta prèvia a la modificació del Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s'estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics

Fase 2 de 2
Retorn 14/11/2018 - 14/01/2019
Fases del procés

Prioritzem l'Oferta de l'Escola Pública

13/11/2018 20:12  
Article 5 Oferta de llocs escolars 5.1 El Departament d'Educació, determina anualment, d'acord amb la programació general i escoltats els ajuntaments, l'oferta inicial de llocs escolars en cada centre i en cada ensenyament sufragat amb fons públics, per cursos i grups. Preferentment mantenint o obrint-ne de nous en els centres de titularitat pública.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2018-11-75368

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Admissioacentres/f/2328/proposals/75368/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Admissioacentres/f/2328/proposals/75368/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar laia

A favor  tenim nens a cargoleres i mentres donant calers a col•legis d'elit com aquest https://www.cmontserrat.org/ vergonya!!!! el meu irpf, ja que no tinc nens, vull que vagi a la construcció d'escoles, no a subvencionar col•legis que ja els hi sobra de tot... igualtat d'oportunitats??? miracles educatius és el que tenim!!!!

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

tenim nens a cargoleres i mentres donant calers a col•legis d'elit com aquest https://www.cmontserrat.org/ vergonya!!!! el meu irpf, ja que no tinc nens, vull que vagi a la construcció d'escoles, no a subvencionar col•legis que ja els hi sobra de tot... igualtat d'oportunitats??? miracles educatius és el que tenim!!!!

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...