" class="part-icon-bars">

Agenda Rural de Catalunya

Procés participatiu sobre l'Agenda Rural de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 08/03/2022 - 08/04/2022
Fases del procés

Sistema agroalimentari_Terres en desús

09/02/2022 20:58  

Els agricultors i ramaders també hauríem de tenir prioritat en poder-les utilitzar, el fet d’haver hagut de conviure molts anys amb aquestes terres abandonades i sense cap possibilitat d’accedir-hi hauríem de ser els primers en poder-hi accedir i sinó hi estan interessats que aquestes terres es posessin a disposició d’aquests nous agricultors. Es podria utilitzar la figura de l’Explotació Agrària Prioritària per assignar prèviament aquests espais.


Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-02-83484
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/AgendaRuralCatalunya/f/3364/proposals/83484/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/AgendaRuralCatalunya/f/3364/proposals/83484/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Nicholas185Smith
Editat

Em sembla molt interessant la teva proposta d’utilitzar la figura de l’Explotació Agrària Prioritària per apoyar els agricultors i les ramaders que han de conviure amb aquestes terres abandonades. Aquesta és una iniciativa que s’adapta al concepte de sistemes agraris sostenibles, que busquen garantir la productivitat, la diversitat i la qualitat de l’alimentació, així com la protecció del medi ambient i la respecte de les cultures i les tradicions.

Segons la llei catalana, les explotacions agràries de titularitat compartida es consideraran prioritàries sempre que la renda unitària de treball (RUT) es trobi entre el 35 i el 180% de la renda de referència (RR) i un dels dos titulars tingui la consideració d’Explotació Agrària Prioritària. Així, podrían obtenir avantatges fiscals i accés a determinats ajuts i quotes de producció.

https://ballsportsgear.com/

Visit: https://suboxonlineshops.weebly.com/ - Order Suboxone Online Via FedEx Delivery

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...