" class="part-icon-bars">

Agenda Rural de Catalunya

Procés participatiu sobre l'Agenda Rural de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 08/03/2022 - 08/04/2022
Fases del procés

Ramaderia extensiva_3

09/02/2022 21:06  

Continació: A la muntanya, en el cas concret del boví pràcticament no hi ha engreix d’animals, només hi ha cria fins a 6 o 7 mesos d’edat, i l’engreix es realitza en explotacions extensives d’altres zones de Catalunya. Els animals que només han pasturat és necessari engreixar-los en una granja.

Un tipus de ramaderia sola no és viable, la ramaderia intensiva necessita a l’extensiva i l’extensiva necessita a la intensiva per poder tancar el cercle.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-02-83488
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/AgendaRuralCatalunya/f/3364/proposals/83488/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/AgendaRuralCatalunya/f/3364/proposals/83488/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

No hi estic d'acord, la ramaderia extensiva i engreix final pot ser alimentada amb productes de proximitat, no necessita de la ramaderia intensiva que és dependent de matèries primeres produïdes a territoris llunyans, sovint amb gran impacte ambiental i social a països tercers i aquí.

La major part d'explotacions extensives de boví de carn no disposen de les instal·lacions adequades per fer engreix dels seus animals, no és la seva forma de treball tradicional. A part, la seva situació geogràfica ho fa inviable econòmicament, ja que a alta muntanya no hi ha cereals de proximitat i amb herba sol els animals no s'engreixen. Per tant els animals han d'anar de la muntanya a la plana a engreixar-se, on hi ha cereals de proximitat fent que els costos de producció disminueixin. Cada zona ha de fer el que el seu territori li permet no podem engreixar a la muntanya i fer extensiu al pla. Cal fomentar la ramaderia familiar que fixa la gent al territori i que tanca el cicle de l'extensiva.

You must have known delicious food, right? And now you will play a game called: https://food-le.io

Unblocked Games 66 https://unblockedgames66.pro is a website that offers free online games that you can access without unlocking them.

Cách Soi Lô Xiên 2 hay về Sunwin chuẩn xácVới sự kết hợp giữa kiến thức chuyên môn và sự tỉ mỉ trong phân tích, việc soi lô xiên 2 trên Sunwin trở thành một công cụ mạnh mẽ cho người chơi.

Chi Tiết: https://hedricksmith.com/lo-xien-2-hay-ve-sunwin/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...