Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Durant les últimes dècades, el món ha desenvolupat una forta concentració de la població a les zones urbanes i segons estudis de Nacions Unides es preveu que aquesta concentració vagi en augment. En el cas de Catalunya, gairebé el 80% de la població viu a municipis de més de 10.000 habitants i la influència de les àrees urbanes s’estén més enllà dels límits físics de les nostres ciutats per abastar tot el territori.
El Govern de Catalunya impulsa l'Agenda urbana de Catalunya(Enllaç extern), a través del departament de Territori i Sostenibilitat, conjuntament amb les administracions locals i d'altres entitats del teixit social català.
Amb la intenció de copsar la visió de la ciutadania sobre què hauria d’incloure l’Agenda Urbana i crear un marc de debat que aconsegueixi els objectius que marca l’Agenda Urbana de les Nacions Unides, iniciem el procés participatiu durant el primer semestre de l’any 2019.
Obrim un debat estratègic per concretar les diferents polítiques públiques que tindran impacte en els objectius de l’Agenda. Les aportacions que es facin s'incorporaran a la proposta de diagnosi i formaran part del seu contingut.
Objectius del procés participatiu
Detectar les principals oportunitats i reptesque es donen a Catalunya vinculades amb el procés de creixent concentració urbana.
Realitzar prospectiva de les propostes que ja s’estan desenvolupant en la direcció de millorar els entorns urbans.
Recollir propostes que es puguin desenvolupar per tal de solucionar problemàtiques vinculades a la concentració urbana.
Formes de participació
La participació es pot fer de manera presencial o en línia:
La presencial s'articularà en 6 sessions. Cada sessió constarà de tres panells de persones expertes (60 minuts) seguits per un debat entre els assistents (90 minuts) d’intercanvi d’opinions i coneixements sobre els temes exposats. Us hi podeu inscriure a "sessions presencials(Obrir en una pestanya nova)".
La participació en línia es farà a través de 18 formularis temàtics que es publicaran un cop realitzades les sessions presencials. Podeu fer-ho a "participació en línia(Obrir en una pestanya nova)".
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.
Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!
Fases del procés
Fase en la que es dissenya el procés participatiu (les fases, objectius, continguts a treballar, límits del debat i públic al qual s'adreça)
Fase en la que s'organitzen debats presencials i s'obren canals per recollir les aportacions de la ciutadania i els col·lectius interessats en matèria de govern obert.
Es poden consultar els informes de les sessions amb les aportacions fetes.
Compartir