" class="part-icon-bars">

Procés participatiu sobre l’avaluació del compliment de les obligacions de transparència.

Debatre sobre avaluació per a millorar la transparència de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Fase 4 de 4
Fase de retorn 01/12/2019 - 29/04/2020
Fases del procés

Fer campanyes de sensibilització i difusió sobre

07/11/2019 10:30  
Acceptades
Se situa el fet que cal que la ciutadania conegui millor què és la transparència, el portal de transparència i la publicitat activa. I sobretot, que sàpiguen perquè els pot ser útil en la seva vida diària. Només així s’aconseguirà un ús major del portal, i amb aquest ús major, tindrà més validesa recollir-ne les percepcions de la ciutadania. En aquest sentit: Es recull la necessitat de fer campanyes de sensibilització i difusió sobre el tema: posant exemples concrets de la utilitat de les dades (per exemple, per saber els concursos d’oposicions que hi ha oberts, o la mitjana de les llistes d’espera de la sanitat, etc.).

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

El compromís és dur a terme diferents accions comunicatives sobre la transparència i el govern obert. Aquest compromís està recollit al Pla de Govern Obert (PGO) dins els objectius operatius 6.1, «Apropar el govern obert a la ciutadania mitjançant accions comunicatives i de sensibilització», i 6.2, «Elaborar material didàctic i comunicatiu sobre el govern obert».  

 Més concretament, es recull en les actuacions 6.1.3, «Ús i dinamització de les xarxes socials per a la promoció del govern obert», i 6.1.4, «Incorporació d’aspectes de govern obert i transparència en les campanyes de difusió massiva de la Generalitat». 

Referència: II-PROP-2019-11-76787
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/AvalTransparencia/f/2624/proposals/76787/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/AvalTransparencia/f/2624/proposals/76787/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...