" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de modificació de la Llei de la comunicació audiovisual de Catalunya

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l'avantprojecte de llei de modificació de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 09/09/2019 - 09/10/2019
Fases del procés

Cal garantir la supervivència econòmica de les televisions petites

04/09/2019 20:29  
En avaluació
Si no es fa un plantejament seriós pel que fa a subvencions envers als costos de fer televisió, encara que sigui local, pot provocar que al cap de dos o tres anys en lloc de 100 teles locals noves, en quedin 8 i 9 per asfixia econòmica de la resta. Per tant, cal garantir un mínim d'aportacions econòmiques o bé, de repensar-se la prohibició d'emetre espots publicitaris. Perque sense publicitats ni sense subvencions els projectes seran absolutament inviables. Perdoneu... però algú ho havia de dir.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

1 Suport
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-09-76195
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76195/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76195/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb NUR

La qüestió és quin tipus de subvencions i de publicitat. Per exemple, per a les TV comunitàries sí seria coherent una publicitat d'actors ètics, i de botigues locals.

Hola NUR, et voliem preguntar a que et referèixes amb l'expressió "actors ètics". Salutacions.

Conversa amb 7deRàdio Barcelona

O d'anuncis institucionals. Que no sols paguin a TV3 o La vanguardia per emetre publicitat de la Generalitat o de la Diputació.

En realitat sí que és cert que no només es donen subvencions a TV3 o a La Vanguardia, també ens consta que ho fan a les teles comarcals. Però el "papeleo" que s'ha de fer per demanar una subvenció d'aquest tipus és, en moltes ocasions inasumible per molts de grups del Tercer Sector que tenen un pressupost ínfimament molt més reduït que un mitjà comarcal. Per tant entenem que, precisament per ser el sector més feble, hauria d'haver una línea d'ajudes fixes per el fet simplement d'emetre programació local, sense demanar excessiva "paperassa", i una línea complementària d'ajuts en funció d'altres condicionants com hores d'emissió de temes estrictament locals, informacions d'agenda i comunicats de pantalles rotatives, creació de tallers audiovisuals per els nens i nenes dels instituts, etc.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...