" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de modificació de la Llei de la comunicació audiovisual de Catalunya

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l'avantprojecte de llei de modificació de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 09/09/2019 - 09/10/2019
Fases del procés

Llicències provisionals

05/09/2019 10:53  
En avaluació
L'elaboració d'un cens del tercer sector de la comunicació resultaria de gran utilitat. Es podria valorar la realització d'estudis i informes, en col·laboració amb l'àmbit acadèmic, que aportin major coneixement del sector i facilitin l'adopció de polítiques públiques adequades. Les autoritzacions provisionals poden resultar problemàtiques per no estar prevista aquesta figura en la normativa bàsica estatal.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

3 Suports

Referència: II-PROP-2019-09-76205
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76205/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76205/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Hi ha prou literatura, en base a experiències, com per saber distingir entre els diferents actors dins del tercer sector, i elaborar plecs adequats a la naturalesa de cadascun. És qüestió de voluntat política, tant per implementar-ho com per fer-ho promovent la qualitat democràtica en els processos d'elaboració de polítiques i regulacions.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...