" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de modificació de la Llei de la comunicació audiovisual de Catalunya

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l'avantprojecte de llei de modificació de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 09/09/2019 - 09/10/2019
Fases del procés

Mesures de foment

05/09/2019 11:02  
En avaluació
En la llei han de figurar mesures eficaces de foment i finançament del sector de mitjans comunitaris sense ànim de lucre, de forma similar a altres països de la Unió Europea. Aquest suport financer per part de l'Administració Pública hauria de ser tant estructural com específic per a programes que visibilitzin determinats col·lectius (capacitats diverses, gèneres discriminats, migrants…) generalment absents en la resta de mitjans.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

3 Suports

Referència: II-PROP-2019-09-76207
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76207/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76207/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

La nova llei ha d'incloure mesures sostenibles de foment i finançament dels serveis de comunicació audiovisual comunitaris sense d`afany de lucre, recollint propostes interessants d'altres països de la Unió Europea i Amèrica Llatina. Aquest suport als mitjans comunitaris per part de les institucions autonòmiques i locals hauria de ser estructural però també temàtic, i donar cobertura a una major visibilitat i participació de tot tipus de col·lectius socials que conviuen a la societat catalana.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...