" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la creació del Parc Natural de les Muntanyes de Prades

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Projecte de decret de declaració del Parc Natural de les Muntanyes de Prades i d’aprovació del seu Pla de protecció del medi natural i del paisatge

Fase 2 de 2
Retorn 01/03/2023 - 30/04/2023
Fases del procés

Taula per la Gestió Fluvial amb tots els actors implicats

15/12/2022 22:40  

Una taula que impliqui tots els actors és necessària per a garantir la conservació dels ecosistemes fluvials.

Els rius presenten problemes: massificació de banyistes, captacions ilegals d'aigua, granjes de marihuana, pèrdua de conectivitat fluvial per conductes incíviques, introducció d'espècies invasores com el Cranc Senyal o Visó Americà, camí fluvial malmés, passeres per creuar el riu, reivindicar el patrimoni dels molins hidràulics, gestió de pesca responsable sense mort.

Referència: II-PROP-2022-12-86342
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/DecretPrades/f/3652/proposals/86342/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/DecretPrades/f/3652/proposals/86342/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (25.0%)

A favor  Molt bona proposta! I també afegir que cal fer complir la normativa en el manteniment dels cabals mínims, que moltes vegades no es respecten.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Dilara Ekmen

Totalment d'acord. Els ecosistemes fluvials són la vida del territori. S'ha de revertir l'actual situació d'abandonament i acondicionar-los per tal de garantir la supervivència de la fauna i flora autòctones.

Gràcies!

Excel.lent proposta. No hi entenc de temes fluvials, però té tot el sentit i tota la lògica el que diuen els companys.

gràcies!

Totalment d'acord. Només afegiria que la manca de connectivitat fluvial es un problema al que cal donar solució. Per això cal fer un inventari de rescloses i altres infraestructures hidràuliques, que portin més de 3 anys fora d'ús. Aquest inventari servirà per iniciar els corresponents expedients d'extinció de les concessions associades i la corresponent restauració del tram en qüestió, d'acord amb les normatives existents.

Gràcies!

A favor  

Molt bona proposta!
I també afegir que cal fer complir la normativa en el manteniment dels cabals mínims, que moltes vegades no es respecten.

Comentari moderat el 04/01/2024 11:55

Wholesale cream chargers are typically purchased by businesses or individuals who require a larger quantity of chargers for commercial purposes or events. Cream chargers, also known as N2O chargers or whipped cream chargers, contain nitrous oxide gas used to pressurize whipped cream dispensers, resulting in the creation of whipped cream.
URL: https://creamchargerswarehouse.co.uk/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...