" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'erradicació de l'amiant

Consulta pública prèvia a l'elaboració de la llei d'erradicació de l'amiant

Fase 3 de 3
Retorn 25/01/2021 - 25/02/2021
Fases del procés

Simplificacio en els treballs de retirada d’amiant en serveis municipals d’aigues

18/01/2021 17:05  
En avaluació
Atès que els serveis d’aigues potables es veuen sovint amb la necessitat de reparar o retirar conduccions de petits diametres d’amiant (uralita) pel qual disposen del pla de treball corresponent, resulta molt ferragos lent i poc pràctic que s’obligui las operaris a passar per dutxa portatil, en un espai amb tres compartiments. L’embossat de roba i terres contaminades juntament amb els petits trossos d’uralita hauria de ser suficient, alhora que es guanyaria en el compliment de la normativa.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2021-01-80274
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Erradicacio-amiant/f/3021/proposals/80274/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Erradicacio-amiant/f/3021/proposals/80274/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Seria interessant que les empreses d'aigües segueixin els protocols per la salut dels seus treballadors i del voltant. Entenc que la Generalitat pot cotejar número de comunicacions fetes amb amiant amb les intervencions registrades als ajuntaments. Les empreses d'aigües poden disposar d'un Pla d'emergència per aquests treballs que no els comporta documentació farragosa, només enviar un mail a la Gene ONLINE informant de les seves feines, uns minuts abans de fer-les. El problema es que s'estalvien els EPIS, equips i tractament del residu a costa dels treballadors.

Carregant els comentaris ...