" class="part-icon-bars">

Anteproyecto de ley de erradicación del amianto

Consulta pública previa a la elaboración de la ley de erradicación del amianto

Fase 3 de 3
Retorno 25/01/2021 - 25/02/2021
Fases del proceso

Simplificacio en els treballs de retirada d’amiant en serveis municipals d’aigues

18/01/2021 17:05  
En evaluación
Atès que els serveis d’aigues potables es veuen sovint amb la necessitat de reparar o retirar conduccions de petits diametres d’amiant (uralita) pel qual disposen del pla de treball corresponent, resulta molt ferragos lent i poc pràctic que s’obligui las operaris a passar per dutxa portatil, en un espai amb tres compartiments. L’embossat de roba i terres contaminades juntament amb els petits trossos d’uralita hauria de ser suficient, alhora que es guanyaria en el compliment de la normativa.

Esta propuesta está en evaluación porque:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

Número de adhesiones0

Referencia: II-PROP-2021-01-80274
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Erradicacio-amiant/f/3021/proposals/80274/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Erradicacio-amiant/f/3021/proposals/80274/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Detalles del comentario

Estás viendo un solo comentario

Ver todos los comentarios

Seria interessant que les empreses d'aigües segueixin els protocols per la salut dels seus treballadors i del voltant. Entenc que la Generalitat pot cotejar número de comunicacions fetes amb amiant amb les intervencions registrades als ajuntaments. Les empreses d'aigües poden disposar d'un Pla d'emergència per aquests treballs que no els comporta documentació farragosa, només enviar un mail a la Gene ONLINE informant de les seves feines, uns minuts abans de fer-les. El problema es que s'estalvien els EPIS, equips i tractament del residu a costa dels treballadors.

Cargando los comentarios ...