" class="part-icon-bars">

Conferència sobre el Futur d'Europa

Escolta, Europa. Europa ets tu

Fase 1 de 1
Conferència sobre el Futur d'Europa 20/04/2021 - 30/06/2022
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Per participar en aquest procés participatiu, has de visitar el web Conferència sobre el Futur d'Europa.

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

Participa a la campanya ‘Escolta, Europa. Europa ets tu’, impulsada pel Govern de Catalunya en el marc de la Conferència sobre el Futur d'Europa.

És l'ocasió de donar la teva opinió, de decidir en quin tipus d'Europa vols viure i d'ajudar a configurar el futur.

El Departament d’Acció Exterior i Govern Obert va donar el tret de sortida el desembre passat a un cicle de set taules rodones temàtiques per fomentar la participació de la ciutadania de Catalunya a la Conferència sobre el Futur d'Europa (CoFoE). La Conferència és un debat ciutadà impulsat pel Parlament Europeu, el Consell de la Unió Europea i la Comissió Europea que té com a objectiu visibilitzar les opinions i propostes de la ciutadania, especialment les del jovent, en relació als reptes i prioritats de l’Europa del futur a través d’un procés participatiu a escala europea.

Les taules, que tindran lloc els mesos de desembre i gener a cadascuna de les vegueries de Catalunya, i que a més es podran seguir en línia (vegeu enllaços), aborden els grans temes plantejats per la Conferència des d’una perspectiva catalana:

Les taules rodones pretenen acompanyar de manera paral·lela el procés participatiu i aportar dades i arguments perquè puguis participar de manera informada a la CoFoE. D’altra banda, el Departament d’Acció Exterior i Govern Obert ha habilitat aquest espai de participació on podràs traslladar telemàticament les teves opinions sobre Europa perquè el Govern les tingui en compte a l’hora de definir el seu posicionament davant la CoFoE.

En la pestanya “Qüestionari en línia” trobaràs una enquesta on traslladar la teva opinió i les teves propostes per definir quina Unió Europea vols pel futur immediat.

També pots visitar el web de la Conferència sobre el Futur d'Europa i donar la teva opinió sobre els diferents temes que s'estan tractant a través de la plataforma digital multilingüe que han habilitat les institucions europees.

Departament Departament d'Acció Exterior i Unió Europea
Disposa de retorn No
Data d'inici 20 de Abril de 2021
Data de finalització 30 de Juny de 2022
Referència: II-PART-2021-04-385

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/FuturEuropa/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/FuturEuropa/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

2

Participants

22

Seguidores

579

Respostes