" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Com millorar la senyalització de terrenys cinegètics o de les batudes?

15/07/2023 13:02  

Avui en dia amb eines com "my maps" de google maps, a qui tothom te acces es ben facil de senyalitzar-ho tot.

I tant sols ficant una enganxina a alguna placa o cartell amb un codi QR es pot veure la delimitacio de la zona en concret.

Al APC Dertusa ja ho hem fet. Falta pegar els QR.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1JJFZQwevi39c_f2Jmz0PHmrzPX3lsZ4&usp=sharing

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1ErDFbCJQDPgwgQ5T4o1SxevmsqJ9YkY&usp=sharing

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-07-86974
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/86974/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/86974/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Amb la obligació de fer fotos de la senyalització i notificar a l'autoritat pertinent abans de fer el primer tret.

Comentari com a caminant ("excursionista") barceloní, no caçador, sobre els 2 mapes enllaçats, no sobre la proposta en si.
En el MAPA DEL TORRE DE GASSIÀ veig allò que crec que és una típica zona de batuda, limitada per una pista alta (on passa la ruta de caminar GR192, 100km de Cambrils a Amposta), 2 pistes que baixen pels costats d'una vall amb un barranc, i un espai estret a baix. Esta marcat amb color al mapa (i números pels caçadors).
Si caminant em trobaria un QR que mostra el MAPA DELS CAMPS DE VINALLOP, a primera vista m'espanta la línia carbassa "no puc entrar en tota aquesta zona?!", després noto els punts grocs, però no entenc que signifiquen ni quina és la zona que he de evitar.

Conversa amb JORDI

Tim, la linea carbassa es la particio de la APC i aquesta batuda es va fer amb autoritzacio fora del APC. Esl punts grocs son punts de recollida de beines i estan totalment fora de la Zona de Batuda. La zona de batuda esta ben calra i definida sombreijada amb vermell. La resta dintre la linea carbassa es la linde del Area Privada de Caça. Crec que esta prou clar.

Jordi, la línia carbassa surt als dos enllaços que has posat. És la APC (Àrea Privada de Caça - Coto de caza), expressió que fins avui no coneixia.
En un enllaç surt clar la zona de batuda. En l'altre enllaç surten els punts de recollida de beines i cap zona de caça i per tant no serviria com a codi QR. Si la zona de caça et surt marcada en l'enllaç de les beines, podria ser un efecte de memòria no refrescada de la teva instància de Google Maps.

El fons de la qüestió és el coneixament exacte de la situació de la batuda perque pogui se sabotejada per gent contraria a la caça. Com podem evitar aixó?, ja hi han hagut casos de rodes punxades a cotxe o el dia abanç de la batuda fer fora als animals amb sorolls o olors.

Carregant els comentaris ...