" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés
Ja podeu organitzar sessions autogestionades i enviar o publicar les aportacions fruit de les sessions.

Ja està disponible la guia per organitzar sessions autogestionades i el model de fitxa a omplir amb cada aportació. Qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a la bústia: participaciocinegetica.accioclimatica@gencat.cat. El termini per fer arribar les conclussions de les autogestionades finalitza el 31 d'octubre, però les que arribin abans del 30 de setembre podran inspirar els debats als seminaris. A través del següent enllaç podeu descarregar-vos l'informe amb les propostes que s'han fet a les sessions autogestionades celebrades dins el 7 de novembre.

Les sessions autogestionades són sessions participatives que podeu organitzar i desenvolupar des del vostre col·lectiu o entitat per contribuir directament en el procés de participació i, conseqüentment, en la definició de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya, fent arribar les vostres aportacions als organitzadors del procés.


L’objectiu és recollir les vostres aportacions de forma que puguin ser considerades i avaluades pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, que en faran un retorn un cop finalitzat el procés participatiu, rendint comptes de per què i com han estat recollides, incorporades o no.


Per organitzar aquestes sessions autogestionades, es posa a disposició una guia, per tal d'organitzar un debat estructurat que finalitzi en un recull final de les aportacions i un model de fitxa a omplir.