" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Incrementar la seguretat dels usuaris del medi amb prendes visibles

03/10/2023 13:50  

La proposta presentada per la Societat de Caçadors té com a objectiu principal millorar la seguretat de tots els usuaris del medi durant l'època de caça a Catalunya, mitjançant la implementació d'un requisit obligatori de portar prendes reflectants, com ara chalecos, per aquelles persones que ingressin en zones de caça durant aquest període. Aquesta mesura té com a finalitat evitar possibles accidents o situacions perilloses que podrien sorgir a causa de la manca de visibilitat dels usuaris no relacionats amb la caça.

Aquest mesura suposaria un increment de la seguretat dels usuaris no caçadors, una disminució del risc inherent d’accidents, promou la coexistència harmoniosa i fomenta la seguretat i la responsabilitat compartida entre tots els usuaris de l'entorn natural.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2023-10-87429
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87429/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87429/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Cal tindre en compte de que, ultimament els senglars estan molt agressius, ( els ferits i també els que no están ferits). Quan veuen al caçador, carreguen contra ell. El caçador te mitjans per defensar se, pero el vianant/passejador, no .

El principi esencial es que cualsevol persona no autoritzada pel propietari i amb la zona de batuda degudament senyalitzada tinguin prohibició de accedir, per tant no fa falta que portin prendes d´alta visualització perque senzillament no tindrien que accedir.

Carregant els comentaris ...