" class="part-icon-bars">

Participa al Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

#ConcaParticipa Procés participatiu del Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

Fase 4 de 4
Fase de retorn 02/03/2021 - 15/12/2021
Fases del procés

Sector Can Morera: Projecte Tecnològic (1)

22/07/2020 11:56  
Volem promoure D-hubOdena, un Campus sobre les dades i el coneixement que vol albergar com a empresa referent un centre de dades de gran capacitat i connectat amb d'altres a la resta del món per oferir serveis cloud juntament amb empreses intensives en dades i energia dels diferents sectors. El seu objectiu és ser un Hub referent en la transformació digital i per això promou un polígon modern i sostenible, adaptat a la 4ª revolució industrial i generador de polítiques d’economia circular.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-07-79101
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/79101/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/79101/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Oriol Mateu Besancon

No veig la relació entre les necessitats del vostre projecte i el macropoligon que defenseu basat en parcelesmolt grans

Oriol, gràcies pel comentari però no defensem un macropoligon. El que volem és fer un campus i amb parcel·les grans es fa una urbanització molt més sostenible doncs no cal fer-hi tants serveis ni vials com amb el polígons corrents. Les parcel·les que podem oferir al sector de Can Morera encaixen amb el que ens demanen les empreses tecnològiques i aquestes són de gran format >200.000 m2. Avui no hi ha cap sector que ho pugui oferir ni tampoc que tingui les infraestructures adients. Si vols pots llegir més del projecte aquí: www.d-hubodena.cat

Formo part del sector TIC de la comarca i aquest plantejament no respon a les necessitats de les empreses TIC de la comarca, que van en una línia molt diferent, com per exemple la iniciativa EspaiTic. No és cert que demanem parcel·les grans ni respon a la realitat del territori.
Si amb aquesta afirmació es refereix a tecnològiques estrangeres que s'instal·larien aquí, el D-hubOdena és un brindis al sol. Per múltiples raons no és realista aquest plantejament.
I a això s'ha d'afegir, si no vaig errat, que el PDUAECO no condiciona l'activitat de les parcel·les i per tant per molt que se'ns vengui la idea d'un parc tecnològic, un cop aprovat s'hi podria instal·lar qualsevol tipus d'activitat econòmica. Aquest hub és un esquer.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...