" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a l'elaboració del PRUG de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus

#PRUGCapdeCreus Pla Rector d'Ús i Gestió del Parc Natural de Cap de Creus

Fase 4 de 4
Participació Pública 27/09/2022 - 14/11/2022
Fases del procés

- Prug Cap de Creus

01/02/2021 22:47  
Des de l'Associació Catalana per una Pesca Responsable estem en contra de la proposta de la FCPyC que vol imposar unes zones de pesca sense mort pels pescadors recreatius on els professionals hi podran seguir pescant amb normalitat. Pensem que hi ha exemples en el món on han trobat sistemes dinàmics de regulació de la Pesca Recreativa, basat en nombre d'unitats x espècie amb una talla mínima, els resultats i efectes són els desitjats pels gestors i pescadors
Referència: II-PROP-2021-02-80367
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus/f/2862/proposals/80367/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus/f/2862/proposals/80367/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Associació de centres d'immersió del parc natural de Cap de Creus

Bon día ! Que opina la ACPR si el Prug es planteja la consolidació de les Rerves Naturales Parcials (RNP) com a llocs d'excel·lència sin cap tipus de activitats extractivas, per la conservació dins del parc i de foment de la dinàmica natural, fet que suposaria benefecis com el augment de la pesca als voltants de les RNP produïda per la mortalitat provocada per la pesca o la derivada de destrucció d'hàbitats, augment de la densitat d'individus reproductors, ...

Aquesta si es una de les opcións ideals per el Cap de Creus, no com la de captura i solta que ens mostravem en contra per diferents motius, considerant la geografía maritima del Cap de Creus aporta més facilitats i beneficis en la gestió de:

activitats nautiques i turistiques no extractives, busseig, snorquel, turisme nàutic, Per gaudir de la natura al seu 100%.

No es diferent que a les illes Medes

-La Zona escollida, creiem ha de ser a recés de les inclemències meteorològiques més comuns de la zona per garantir la temporalitat i la seguretat, aquesta zona ha de cunplir aquests mínims.

-Augmentaría considerablement la facilitat de control de la zona.

I en la resta del parc, aplicar regulació talles unitats per especie etc basat en un sistema de bag limit per exemple com proposavem.

Pot ser amb aquest espai no hi ha prou línees per detallar-ho millor, però esperem haver donat resposta a la vostra pregunta.

Completament. Em pots donar tu contacto privat, email, tel ?

Records.

Thierry.trossel@gmail.com
629319001

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...