Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Configuració de les galetes
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i que podria no estar actualitzada.
• És necessari detectar quins reptes se’ns plantegen com a societat, tant en l’àmbit social com industrial. Un cop tinguem definits aquests reptes, hem d’orientar la recerca per trobar les solucions.
• Aquests grans reptes vénen marcats pels Objectius de Desenvolupament Sostenible.
• Tots els reptes que ens puguem trobar impliquen a diferents disciplines. Per això, és necessari fer un abordament holístic i trencar les barreres entre “despatxos” i disciplines.
• Sovint quan parlem de recerca tenim al cap la corresponent a la ciència, però no ens plantegem la recerca sobre la societat pensada, que inclou l’àmbit de les humanitats. En el tema climàtic, per exemple, el paper de les humanitats és fonamental, especialment si volem transmetre un missatge d’esperança a la comunitat. Calen col·laboracions entre diferents disciplines, fet al qual no hi estem acostumats/des. Calen plataformes per poder pensar en quin tipus de projecció social volem per a la ciència.
• D’altra banda, en l’abordatge dels ODS hem de tenir present el context geopolític del territori català. Cada país, regió, barri, comunitat (social i científica) ha d’adaptar els ODS a la seva realitat i trobar solucions singulars; és a dir, identificar els micro-reptes de cadascun dels ODS i, sobretot, alinear-los amb el sector industrial, l’ecosistema de recerca (de ciències i humanitats), i els agents socials, per tal de compartir el llenguatge totes les parts implicades.
• Important tenir en compte que, sovint, qui estableix els reptes als quals donar resposta són entitats de poder; per això, és important democratitzar-los.
#Coneixement ##PNSC
· Estat actual de les infraestructures de recerca
· Indicadors per a l’avaluació de l’impacte de la recerca
· Estratègia catalana sobre Ciència oberta
· Relacions entre el sistema de recerca públic i el sistema de recerca privat
· Productivitat científica i nivell d’inversió en R+D+i
· Llei de la ciència
Resultats de la sessió:
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"•\tÉs necessari detectar quins reptes se’ns plantegen com a societat, tant en l’àmbit social com industrial. Un cop tinguem definits aquests reptes, hem d’orientar la recerca per trobar les solucions. \r\n•\tAquests grans reptes vénen marcats pels Objectius de Desenvolupament Sostenible. \r\n•\tTots els reptes que ens puguem trobar impliquen a diferents disciplines. Per això, és necessari fer un abordament holístic i trencar les barreres entre “despatxos” i disciplines. \r\n•\tSovint quan parlem de recerca tenim al cap la corresponent a la ciència, però no ens plantegem la recerca sobre la societat pensada, que inclou l’àmbit de les humanitats. En el tema climàtic, per exemple, el paper de les humanitats és fonamental, especialment si volem transmetre un missatge d’esperança a la comunitat. Calen col·laboracions entre diferents disciplines, fet al qual no hi estem acostumats/des. Calen plataformes per poder pensar en quin tipus de projecció social volem per a la ciència.\r\n•\tD’altra banda, en l’abordatge dels ODS hem de tenir present el context geopolític del territori català. Cada país, regió, barri, comunitat (social i científica) ha d’adaptar els ODS a la seva realitat i trobar solucions singulars; és a dir, identificar els micro-reptes de cadascun dels ODS i, sobretot, alinear-los amb el sector industrial, l’ecosistema de recerca (de ciències i humanitats), i els agents socials, per tal de compartir el llenguatge totes les parts implicades.\r\n•\tImportant tenir en compte que, sovint, qui estableix els reptes als quals donar resposta són entitats de poder; per això, és important democratitzar-los.\ngid://participa/Decidim::Hashtag/13/_Coneixement #gid://participa/Decidim::Hashtag/14/_PNSC"},"title":{"ca":"Centrar la recerca en els reptes definits com a societat i alinear-hi els agents de l’ecosistema (concretant els ODS i considerant el context geopolít"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
Compartir: