" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a la garantia i promoció dels drets culturals

#DretsCulturals Projecte de llei de drets culturals

Fase 3 de 3
Fase de retorn 30/01/2023 - 15/02/2023
Fases del procés

Sessió presencial Granollers

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
13/10/2022 15:32   0 comentaris
07 Novembre 2022
17:30 - 20:00
Unir-se a la trobada 19 places restants
Referència: II-MEET-2022-10-797
Versió 14 (de 14) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ProcesDretsCulturals/f/3567/meetings/797/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ProcesDretsCulturals/f/3567/meetings/797/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Et donem la benvinguda a la primera sessió presencial del Procés participatiu per a la garantia i promoció dels drets culturals!


Te com a objectiu identificar reptes i propostes al voltant dels continguts relatius als Drets Culturals en clau deliberativa, i recollir els elements que faciliten i/o dificulten la seva extensió al llarg del territori català.

 La sessió està dirigida a tots aquells agents relacionats amb el tema en qüestió, amb un aforament màxim de 30 persones.

Es preveu realitzar una presentació inicial, seguidament d’un treball en petits grups per tal d’identificar i deliberar necessitats, expectatives i reptes, així com propostes i condicions que donen resposta als reptes identificats. Finalment, es preveu un espai plenari per compartir el treball de grups sobre drets i propostes i un tancament final.

Es facilitarà més informació sobre els aspectes a treballar a la sessió una vegada s’hagin inscrit les persones participants.  


Edifici del Ctug de Roca Umbert. Per accedir directament a l'edifici es fa des del carrer de la Mare de Déu de Montserrat, 36.

Granollers
Roca Umbert-Fàbrica de les Arts. Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77, 08401 Edifici del Ctug de Roca Umbert: accés des del carrer de la Mare de Déu de Montserrat, 36.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...