" class="part-icon-bars">

Procés Participatiu per definir la Xarxa ParticipaLab (XPL)

#XarxaParticipaLab Ajuda’ns a definir els serveis de participació ciutadana que es poden incorporar als equipaments

Fase 5 de 5
Retorn 01/03/2022 - 30/06/2022
Fases del procés

Flexibilitat en els horaris

02/11/2021 19:07  

Poder oferir a la ciutadania i les entitats horaris més flexibles al centres i casals cívics. Flexibilitzar els horaris facilitarà la participació de la ciutadania i les entitats als equipaments i als projectes que s’impulsen. 


Trobades relacionades:

EN LÍNIA - Segona trobada amb Casals i Centres Cívics
26 Octubre 2021
10:00 - 12:00
Segona trobada amb responsables de Casals i Centres Cívics per recollir idees i propostes de què cal fer per facilitar que l’equipament esdevingui membre actiu de la Xarxa. 

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2021-11-82830
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/XPL/f/3148/proposals/82830/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/XPL/f/3148/proposals/82830/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (50.0%)

Cap comentari amb vots

En contra  

Cap flexibilitat, es gestiona amb protocol no consensuat. Ens demanen entre 3 i sis mesos abans segon els trimestres una programació detallada amb horaris i dies abans de l'avaluació de les activitats passades, abans de poder començar les gestions amb les entitats per organitzar activitats en col·laboracions (tenen també franges i necessitats dels participants socis) , abans de poder gestionar amb la futura convocatòria del SOC. Això congela les possibilitats de reacció ràpida comunitària i ens manté en una lògica de graella!

A favor  

La flexibilitat per mantenir i ampliar horaris passa també per tenir un pressupost adequat i ajustat a la realitat. Som equipaments de proximitat que, des de l'esclat de la COVID-19, hem estat "al peu" del canó atenent a la ciutadania que l'escletxa digital ha deixat fora (per temes econòmics, educatius o per raó d'edat). Això suposa que hem assumit noves tasques i rols de proximitat que les administracions públiques han deixat de tenir o que han passat només a ser telemàtics.
Per poder assumir més horaris en aquest sentit, cal més pressupost per remunerar més professionals que els puguin garantir.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...