" class="part-icon-bars">

Agència de la Natura de Catalunya

#ANACAT Procés de participació ciutadana per redactar els estatuts de l'Agència de la Natura de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 23/12/2022 - 31/10/2023
Veure les fases

Ajuts a propietaris forestals per mantenir boscos madurs i/o de lliure evolució

12/12/2022 18:54  

Cal oferir línies d’ajuts específiques que compensin els drets de tala dels boscos que tinguin la consideració de madurs o que es deixin a lliure evolució natural. 


Trobades relacionades:

Sessió territorial 7. Camp de Tarragona
01 Desembre 2022
17:45 - 20:00
Aquesta sessió, que va dirigida a entitats, empreses i persones interessades o implicades en la conservació i gestió del medi natural, tindrà tres parts: 1. Una 1a part informativa en la qual un/a responsable de la Generalitat de Catalunya exposarà el procés de creació de l'ANACAT, els aspectes que contindran els seus estatuts i la descripció dels tres eixos de debat que s'abordaran durant la pròpia sessió. 2. Una 2a part deliberativa en què els participants es dividiran en grups per debatre i fer aportacions sobre els tres eixos de debat del procés participatiu. 3. Una 3a part de conclusions durant la qual es compartiran les aportacions de cada grup i s'explicaran els propers passos. Atès que les places són limitades, és necessari inscriure’s a aquesta sessió a través d’aquest formulari: https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/agencia-de-la-natura-de-catalunya/formulari-inscripcio. Teniu de temps per inscriure-us fins a tres dies abans de la sessió (o fins que s’esgotin les places disponibles).
Referència: II-PROP-2022-12-86303
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86303/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86303/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Les actuacions al bosc ja estan subvencionades amb linees d'ajuts, el que s'ha de mirar i potenciar es que si es fan actuacions de tala de boscos al mateix temps es facin actuacions de silvicultura per al manteniment de les especies en aquest entorns. Ha d'anar lligat la tala del bosc a la plantacio en aquests espais tallats d'especies de flora silvestre per mantenir el sol i la fauna del subsol i la fauna terrestre en aquest entorns. Sino hi han ramats em de tenir fauna silvestre. els que faran de reguladors i pastors d'aquesta fauna han de ser els Caçadors. Es la seva tasca.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...