" class="part-icon-bars">

Projecte de decret pel qual s'aprova la Cartera de serveis socials de Catalunya 2025-2029

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual s'aprova la Cartera de serveis socials de Catalunya 2025-2029.

Fase 3 de 3
Retorn 01/07/2024 - 30/09/2024
Fases del procés

Valoracions adequades, objectives, transparents i accessibles

24/06/2024 23:29  

Una bona valoració determina a quins ajuts, suports o serveis té dret una persona amb discapacitat. En línia amb la Convenció han de centrar-se en el que la persona necessita (no el que està disponible), per una vida el màxim d’inclusiva i normalitzada.

Cal valorar els suports que cada persona necessita, sota criteris objectius, informes transparents i comunicació accessible. I dissenyar el “Pla Personal” de cada persona, incorporant les seves preferències.

Número d'adhesions50

Referència: II-PROP-2024-06-88901
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/carteradeserveissocials/f/4111/proposals/88901/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/carteradeserveissocials/f/4111/proposals/88901/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Valoracions fetes amb temps, ben fetes, que poguem conéixer els criteris. Que entenguem la valoració i les seves implicacions. Que poguem opinar com a família, tambe la persona i els professionals de referència.

Les valoracions han de fer-se de manera molt acurada basant-se en quatre pilars: les habilitats adaptatives, la salut física, la salut mental i les conductes que ens preocupen i elaborar un bon informe que serveixi per donar els suports que la persona necessita.

Les valoracions han de servir per proporcionar el servei més adequat a la persona amb discapacitat, i no per encaixar la persona amb discapacitat al servei disponible, encara que no sigui el més adequat.

Les valoracions han de servir per que les persones amb discapacitat tinguin puguin tenir els suports necessaris per poder tenir la vida amb el major grau d'independència i autonomia possibles en cada moment. Ens omplim la boca amb els Quality Rights, i a l'hora de la veritat la persona interessada queda fora del procés.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...