" class="part-icon-bars">

Projècte de decrèt que s'apròve entà eth era Cartèra de servicis sociaus de Catalonha 2025-2029

Consulta publica prealabla a l’elaboracion d’un projècte de decrèt que s'apròve entà eth era Cartèra de servicis sociaus de Catalonha 2025-2029.

Fase 3 de 3
Retorn 01/07/2024 - 30/09/2024
Veure les fases

Flexibilitat , personalització i continuïtat

24/06/2024 23:40  

Valorar els suports que la persona amb discapacitat necessita en cada moment i àmbit (educació, ocupació, habitatge, salut, formació…). Les persones evolucionen i el que necessiten també. Flexibilitat i personalització (els serveis s’adapten a la persona)

  • + coordinació entre departaments
  • “Motxilla” personal
  • Valoracions àgils en cada nova etapa.
  • Camins d’anada i tornada, poder transitar d’un servei a un altre sense perdre el dret. Ex: passar d’un CET a una empresa amb suport i poder tornar si li cal.
Número d'adhesions49

Referència: II-PROP-2024-06-88902
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/carteradeserveissocials/f/4111/proposals/88902/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/carteradeserveissocials/f/4111/proposals/88902/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Pots revisar la resta de comentaris aquí.

Continuitat en les prestacions de serveis a la persona amb DI, sense que es vegin curtcircuitades per les "fronteres" entre unitats administratives responsables dels serveis. Flexibilitat en l'assignació del servei, facilitant el que permeti la màxima integració (en l'àmbit laboral la inserció en empresa ordinària amb acompanyament) però garantint el retorn a un recurs especialitzat en cas d'inserció fallida. La motxila com a dret de la persona amb DI, com a eina per a facilitar el seu cicle vital; no com a contraprestació per al centre que l'està atenent.

Carregant els comentaris ...