Qui i com participar?
Qui?
Poden participar les veïnes i els veïns del municipi, així com a les persones representants del teixit associatiu, amb especial incidència en la convocatòria de col·lectius normalment menys representats com dones, infants, adolescents i joves, gent gran, de manera que les persones participants contemplin els diferents perfils socials i culturals presents al municipi. També es farà un esforç en la convocatòria de la població dels barris i altres col·lectius amb especial incidència en l’espai a urbanitzar, com els representants de l’activitat comercial.
Com?
S’obriran diversos espais de participació, en línia i/o presencials (tenint en compte les mesures de protecció per a la Covid). També es faran activitats específiques amb els infants, el jovent dels instituts del municipi i el col·lectiu de dones i persones no binàries.
Per tal de participar en els espais virtuals del procés serà necessari que prèviament us registreu a la plataforma.gencat.cat aquí. El registre us permetrà participar a tots els processos participatius promoguts per la Generalitat de Catalunya. En el cas d'aquest procés us permetrà inscriure-us a les sessions participatives o fer propostes on line.
Activitats en línia
Es pot participar a través de:
Sessions deliberatives de debat temàtiques i sectorials Les cinc sessions deliberaves es divideixen en dos grups: tres sessions de debat en format de sessió temàtica i dues en format sectorial. Les sessions temàtiques tractaran dels 3 eixos (Places i entorns; Eix Folch i Torres; Torrent d'en Bosc), mentre que les sectorials aniran adreçades una, a públic adolescent i, l'altra, a dones i persones no binàries, per tal de recollir la seva visió particular.
Recull de propostes sobre activitats i usos que imagineu que es podran desenvolupar al nou espai públic, així com propostes envers quins elements del mobiliari urbà i quines característiques hauria de tenir el nou espai per a desenvolupar-les. També podeu fer propostes sobre possibles noms per als nous espais, especialment les places i el parc del Torrent d'en Bosc.
Espais autogestionats
Les sessions autogestionades són sessions de treball i debat conduïdes i dinamitzades de forma autònoma per persones, organitzacions, entitats o col·lectius amb interès en contribuir al disseny del projecte d’urbanització del Centre de Lliçà d’Amunt. Són sessions de treball de caràcter intern, organitzades i dinamitzades per persones de l’entitat o col·lectiu. L'organització de les sessions hauran de donar compliment a les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries en el moment de la seva realització.
En cas que vulgueu desenvolupar un debat autogestionat disposareu de material i una guia per a organitzar-les, i suport tècnic puntual a través del mail participacio@edas.cat
Compartir