" class="part-icon-bars">

Consulta relativa a l’elaboració del decret de regulació de l’activitat cinegètica a Catalunya

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret de regulació de l’activitat cinegètica a Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 07/11/2022 - 08/12/2022
Fases del proceso

Seguretat de les batudes

17/05/2022 16:30  

a.     Senyalització: Ubicar senyals a tots els camins que accedeixin a la zona de la batuda, doncs es fan en zones de 300-400 hectàrees, sent ubicar senyals només en els camins principals.

b.     Informació: Ubicar agents amb mitjans adequats per informar de la batuda als usuaris del bosc. Es podria establir un percentatge mínim de membres de la colla de caçadors que informessin als usuaris del bosc de la batuda

Número de adhesiones0

Referencia: II-PROP-2022-05-83904
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/cinegetica/f/3479/proposals/83904/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/cinegetica/f/3479/proposals/83904/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

En tot cas una de les fites més importants per assolir és fer entendre a la població que no viu en zones rurals, i que les visiten en cap de setmana, que no són "usuaris del bosc" per dret adquirit. Els caçadors en som perquè tenim un contracte d'aprofitament cinegètic signat amb els propietaris corresponents, dins el marc d'un pla tècnic de gestió cinegètica que el regula, i que sí que ens dona dret a fer-ne ús.
Aquets "usuaris del bosc" de cap de setmana i festius, legalment només poden fer servir els camins públics o d'ús públic, el pas dels quals durant la batuda n'és temporalment restringit per decret d'alcaldia corresponent i estan degudament senyalitzats, com marca la normativa cada any. Si aquestes persones visitants ocasionals de zones rurals, que s'autonomenen "usuaris del bosc" entenguessin que la gran part del bosc no és públic (el 75% dels boscos a Catalunya són privats) evitariem molts mals de caps, i segurament també molts accidents.

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...