" class="part-icon-bars">

Creació del Conservatori del Litoral de Catalunya

Consulta pública prèvia sobre la creació del Conservatori del Litoral de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 01/11/2022 - 01/12/2022
Fases del procés

Un Conservatori del litoral que segueixi el model francès i que es pugui finançar amb el 50% de la taxa turísitica del litoral.

24/10/2022 23:46  

El Conservatori del Litoral de Catalunya ha de ser un organisme públic independent, dotat de personalitat jurídica pròpia i de plena capacitat d’obrar, amb finançament adscrit i assignació de recursos finalistes procedents de la taxa turística, que es creï per Llei seguint el model francès del Conservatoire du littoral. Model d’organisme públic independent, finalitat d'adquirir sòl amenaçat al litoral per a la seva preservació.

Número d'adhesions13

Referència: II-PROP-2022-10-85807
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/conservatori-litoral-catalunya/f/3579/proposals/85807/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/conservatori-litoral-catalunya/f/3579/proposals/85807/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imatges relacionades

Comentaris més votats

1 a favor (25.0%)

member-avatar ENRIC

A favor  Molt important que tingui personalitat jurídica pròpia i que tingui assignació en els pressupostos de la Generalitat; si no té recursos suficients assegurats, no podrà complir els objectius.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Do you want to try a new field? Here sharing with you https://cookieclickercity.com is a great famous clicker game known for its amazing graphics and gameplay. If you are looking for an entertaining game, this will be a great choice.

Carregant els comentaris ...