" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a elaboració d'un projecte de decret de l'Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques (ESDAP)

Projecte de decret de l'ESDAP

Fase 2 de 2
Retorn 06/06/2020 - 23/06/2020
Fases del procés

Compensació als Tribunals de Treball Final d'Estudis

04/06/2020 19:15  
Compensar al professorat que actua com a comissió avaluadora en la correcció de Treball Final d'Estudis ja que comporta molta responsabilitat i una suma d'hores extres gens menyspreable en comparació a la resta de professors, com podria ser pràcticament el valor d'una assignatura. És preferible que les persones que fan/fem aquesta tasca ens sentim valorats d'alguna manera. No s'enten que les proves d'accés o les PAU tinguin una retribució econòmica i en els nostres tribunals no es contempli.
Número d'adhesions6

Referència: II-PROP-2020-06-78436
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaeducacio/f/2836/proposals/78436/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaeducacio/f/2836/proposals/78436/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

3 a favor (75.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Estic totalment d'acord amb aquesta proposta. És totalment desproporcionada la dedicació que suposa participar en les comissions de TFE, respecte als que no.

A favor  

Ser membre d'un tribunal de TFE implica una dedicació d'hores molt gran, concentrades en pocs dies i a final de curs. Estaria bé compensar-ho d'alguna manera, o econòmicament, o amb algun tipus de reducció horària.

A favor  

Totalment d'acord amb aquesta proposta. Participar en un tribunal de TFE comporta una dedicació d'hores molt gran i una gran responsabilitat. Suposa un gran desgast físic i emocional, desplaçaments diaris des de diferents indrets del territori i combinar-ho al mateix temps amb les altres tasques pròpies del professorat en el període de final de curs. Actualment no hi ha cap compensació pel professorat que hi participa.

A favor  

Totalment a favor de la proposta. S'ha de donar valor a una tasca tan important per a poder garantir la qualitat educativa que ha de tenir aquest nivell d'estudis superiors.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...