" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Fase 2 de 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Fases del procés

El paper dels propietaris de terrenys en el PLATER

01/06/2023 16:46  
Rebutjada

El PLATER ha de garantir la disponibilitat de terrenys suficients per a la implantació de renovables en els espais preferents. Cal preveure mecanismes que ho facin possible. Per exemple, la creació de bossa de terrenys aportada per propietaris; el “reagrupament” parcel·lari per a la implantació de renovables i repartir-ne equitativament el benefici i facilitar la implantació; eines que garanteixin la declaració d’interès general dels terrenys i la presa d’acords.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

L'objectiu del PLATER és estudiar i determinar les millors zones per a la implantació de les energies renovables a terra i en espais artificialitzats, i ho farà amb l'aplicació d'uns criteris homogenis per tot el territori que treballaran en la compatibilitat dels diferents tipus de sòls, la capacitat d'acollida del territori, considerant les seves especificitats i característiques i la disponibilitat del recurs. Però no és objectiu del PLATER establir una bossa de terrenys oferts per part de propietaris a possibles promotors ni, en definitiva, facilitar els acords entre els promotors d'energies renovables i els propietaris de terrenys.

Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-06-86905
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86905/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86905/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...