" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Fase 2 de 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Fases del procés

Adaptació del PLATER a la realitat territorial de les zones més poblades

02/06/2023 17:09  
Acceptades

A Catalunya la població es concentra a la costa i a les àrees metropolitanes, això suposa una disponibilitat del sòl no urbanitzat desigual entre aquestes zones i l’interior del país. A més, la distribució desigual del recurs eòlic, comporta una distribució desigual dels projectes eòlics en el territori.

Les característiques de cada territori son diferents, el PLATER ha de considerar les especifitats de les àrees urbanes per poder-hi instal·lar eòlica.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

En el marc de desenvolupament dels treballs del PLATER s'estudiarà la possibilitat d'implantació de l'energia eòlica en àrees/àmbits metropolitans. Pel que fa als edificis, es considerarà la instal·lació de qualsevol tecnologia d'energia renovable com ara la minieòlica. El PLATER definirà les zones d'acceleració i unes zones disponibles per a la implantació de les energies renovables amb l'aplicació d'uns criteris homogenis per tot el territori que treballaran en la compatibilitat dels diferents tipus de sòls i capacitat d'acollida del territori, considerant les seves especificitats i les característiques del territori. La disponibilitat del recurs també serà un factor clau i prioritari en la definició d'aquestes zones.

Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-06-86922
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86922/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86922/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...