" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Fase 2 de 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Fases del proceso

Permetre l'eòlica a l'àrea de Barcelona

02/06/2023 17:29  
En evaluación

El Dl 16/2019 suposa la impossibilitat d’instal·lar aerogeneradors a pràcticament tota l’àrea metropolitana de Bcn, fet que accentuarà encara més el dèficit del balanç energètic producció-consum. Això fa necessari el transport de l'energia consumida des de centenars de km, amb els impactes ambientals i ineficiència energètica associada. L'estudi cas a cas permetrà desenvolupar els que siguin compatibles amb els espais naturals on s'ubiquen, generant energia a l'AMB.

Esta propuesta está en evaluación porque:

S'analitzarà en el marc de desenvolupament dels treballs d'elaboració del PLATER. Aquest analitzarà les superfícies disponibles per a la instal·lació d'energies renovables a través de la incorporació de diferents tipus de criteris: distància a nuclis urbans, zones protegies, zones d'avifauna, distribució del recurs eòlic i solar, patrimoni cultural... així, el PLATER establirà unes zones disponibles i unes zones d'acceleració de les energies renovables, aplicant aquests criteris homogenis que determinaran la compatibilitat dels diferents tipus de sòls, considerant les seves especificitats i les característiques del territori. En la mesura del possible, s'afegirà un criteri d'ubicació d'acord amb la demanda per tal de distribuir aquesta generació d'una manera més uniforme, equilibrada i més a prop de la demanda.

Enmendar Propuesta Mejora este propuesta modificando su title y body
Número de adhesiones0

Referencia: II-PROP-2023-06-86925
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86925/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86925/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...