" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Fases del proceso

Han de ser incloses a la Xarxa altres Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació que no formen part de les BEG?

28/12/2023 13:08  
Aceptadas

La col·laboració i cooperació entre biblioteques i centres de documentació són bàsics en els serveis que ofereixen als usuaris i sembla convenient crear la xarxa amb centres de diferents adscripcions.

En paral·lel caldria potenciar el paper i els recursos de les BEG governamentals. Les BEG haurien de tenir una bona representativitat en els òrgans de govern de la xarxa (Comissió i altres) contemplats en el decret tenint en compte el seu nombre i organització.

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Es comparteix i es té en compte que les biblioteques BEG hagin de tenir bona representativitat en els òrgans de govern de la xarxa

Lista de adhesiones

Número de adhesiones6

Referencia: II-PROP-2023-12-87829
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87829/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87829/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

2 a favor (40.0%)

A favor  Crec que contra més biblioteques especialitzades siguin incloses més fortes i més incidència podem tenir en la societat.

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Detalles del comentario

Estás viendo un solo comentario

Ver todos los comentarios

Sí. Tant l'administració local, l'autonòmica, com els centres de titularitat privada hauriem de formar part de la xarxa. Tot això serà en benefici de tots els centres (xarxa més forta, més visible i estalviant i compartint recursos) i de la ciutadania.
No tots els centres de documentació i biblioteques especialitzades hem rebut aquest correu, o potser no ens ha arribat correctament.
Penso que és una oportunitat que no podem perdre i que hem de treballar conjuntament per demostrar que les biblioteques especialitzades i centres de documentació també "fem coses" i units arribar a més gent. Esperem que centres de documentació privats (col·legis professionals, etc) també hi tinguem cabuda, algunes d'aquestes biblioteques treballem per col·lectius i per professions que representen a part de la societat i treballen per ella.

Cargando los comentarios ...