" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Fases del procés

Consideracions a tenir en compte al Decret

03/01/2024 12:14  
Acceptades

Cal una regulació de les BEC mantenint les aliances i col·laboracions dins les BEG. Cal garantir un òrgan consultor no vinculant, liderat per Cultura, amb autoritat sobre totes les administracions per evitar tancaments de centres i dotar-los de pressupost i personal. Aquest òrgan actuaria mediant entre les institucions i incentivaria la qualitat, col·laboració i cooperació. Cal fer el catàleg únic, facilitant la difusió i unint els diferents catàlegs.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Es valora positivament la proposta, en aquest sentit la voluntat de crear i reglamentar la Xarxa entre les Biblioteques Especialitzades i Centres de documentació de Catalunya te la voluntat d’establir els òrgans de coordinació la xarxa d’acord amb les demandes de les pròpies BEG i permetre així també que es puguin establir mecanismes de suport a les entitats i/o organismes que formen part la Xarxa.

Número d'adhesions13

Referència: II-PROP-2024-01-87839
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87839/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87839/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

És difícil però ho podem intentar. Gràcies Miguel! I he denunciat el contingut d'aquest perfil alisha. No sé què ha passat ni com han pogut insertar això aquí.

Carregant els comentaris ...