" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Fases del procés

Aliances amb altres biblioteques

09/01/2024 14:17  
Acceptades

S'hauria de facilitar la possibilitat d’establir lligams amb biblioteques i centres de documentació especialitzats que comparteixen àmbits de coneixement específics (com ara sociolingüística, feminisme, àmbit jurídic, etc.) tant dins el territori de Catalunya com de l'Estat espanyol o la Comunitat europea.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Es valora positivament l’aportació. En aquest sentit la proposta de creació i reglamentació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya no exclou la promoció de vincles i col·laboracions amb altres àmbits i actors per complir amb l’objectiu de promoure la projecció i difusió de les biblioteques especialitzades i centres de documentació de Catalunya.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2024-01-87843
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87843/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87843/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Totalment d'acord, Osona. A l’objectiu 1, tal i com s’ha apuntat, no només caldria fomentar la col·laboració i cooperació entre biblioteques especialitzades de Catalunya independentment de la seva titularitat, que també, sinó que cal també potenciar i augmentar l’intercanvi i els projectes de col·laboració amb altres xarxes de biblioteques i institucions catalanes, espanyoles i internacionals dels nostres àmbits temàtics, per fer-nos més presents al sector, per arribar més fàcilment al públic objectiu, per optimitzar recursos i serveis, i per ser més eficients, eficaços i efectius.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...